Vegetarian and Vegan Food Innovations 2021
Food. Nutrition. Processes. It affects us all. Personally as a consumer. But also professionally as a company. We all are constantly on the lookout for solutions. Solutions to our personal diet and the associated processes that take place in our bodies. And as a company we are continuously searching for solutions that meet precisely these personal and individual dietary habits. Which is why we at Handtmann develop state-of-the-art systems for new processes in food production. At the same time we provide fresh impetus for novel trend products and product innovations. Trends come and go. Let’s go with them. Always in line with the motto: My idea. My solution.
My idea My solution
MANIOK KROKETTEN & SNACKS
- Extra feine Produktstruktur
- Ethno-Variante der Kartoffelkrokette
- Neuartige, vielfältige Formen (Stern, Herz, Dreieck, Brezel, etc.)
- Direkte Ablage auf Band, Bleche oder Gitter
- Inline-Wolfen für homogene Produktstruktur
- Kontinuierlicher Produktionsprozess 2 bis 24-bahnig
Gemüsesticks
- Snack auf rein veganer Gemüsebasis
- Gesunde Alternative zu Fleischsticks
- High fibre Produkt
- Direkte Ablage auf Band, Bleche oder Gitter
- Kontinuierlicher Produktionsprozess 2 bis 24-bahnig
Lösung Formsystem FS 510
Vegane gefüllte Bratwurst in Alginathülle
- Veganes Wurstprodukt in Alginathülle in ansprechender Optik und mit zartem Biss
- Überraschende (variable) Füllung
- Cross-over-Snack mit hohem Produktentwicklungspotenzial
- Kontinuierlicher Produktionsprozess
Lösung: ConProLink-System KVLSH 162 mit Kit Koex Optional: Gruppiersystem GS 300
Veganer Bacon
- Neues, veganes Fleischersatzprodukt
- Neuer Koextrusionsprozess für vegane Massen
- Individuelle Produktoptik durch Düsenvielfalt
- Kontinuierlicher Produktionsprozess
Lösung: Form- und Schneidesystem GMD
Veganer Salami Stick
- Veganes Fleischersatzprodukt in Alginathülle
in ansprechender Optik und mit zartem Biss - Vegane Alternative zu beliebtem Snackprodukt
- In Textur, Biss und Geschmack wie „Fleisch-Originale“
- Variantenvielfalt (z. B. natur, schimmel gereift…)
- Kontinuierlicher Produktionsprozess
Vegetarian and VeganProcess Innovations
Trend products and Expertise. Food Innovation Guide
„Handtmann supports us with know-how and machines. The biggest advantage of the Handtmann machine for us as a research institute is its flexibility to handle all types of food products“
Contact
Take the opportunity to work with our specialists to test the production of your products or product ideas in our customer forum using state-of-the-art machine technology. Together we will find the right solution for your product idea. Contact us!
T +49 7351 45-0
sales.machines@handtmann.de